Gravid och galen.

För ett år sen mådde jag helt sjukt dåligt hela tiden. Spydde, spydde, spydde. Spydde hemma, spydde på gatan, spydde i matbutiken. Kände mej så sjukt oglamourös och äcklig som det bara var möjligt. Huj.

Tror inte jag var förberedd på hur jävla tungt det var att vara gravid. Tänkte ibland att vad är det som e så vackert och fantastiskt med det här egentligen. Jag menar alltså att kvinnor ofta får det stt låta som om graviditet bara är fantastiskt och en dans på rosor. Kanske är det så för nån, men det var det absolut inte för mej.

Värst var det nog att inte ha nån kontroll över mina egna känslor. Talkin’ crazy bitch big time. Kunde gå från lyckligast i världen till sjukt aggro på en nanosekund. Stackars my man. Han var nog rädd och förvirrad tror jag. Ibland kunde han hitta mej gråtande på badrumsgolvet, och oftast kunde jag inte ens svara på värför jag var ledsen. Nice nice.

Det bästa som någonsin har hänt mej var när Monstret äntligen kom till världen, vinner allt annat, lätt. Men dom där 9 månaderna med honom i magen är inget jag saknar.

20130312-114836.jpg
Kolla in dubbelhakan på mej. Snyggaste bilden alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s