Nattskiftet

Varning, detta inlägg innehåller mjölkiga bröst!

Inatt är det dags för stora förändringar för ett litet Monster. Jag skall flytta ut från sovrummet till soffan och Mannen ska flytta från soffan tillbaka till sovrummet. Mannen tar nattskiftet.
Just nu ser Monstret mig som en stor tutt som man skall ha tillgång till hela natten. Så om Mannen, som inte har mjölkiga bröst, är där istället för mig, med mjölkiga bröst, så kanske Monstret sover mera och härjar mindre.

Jag är hemskt ivrig och ganska nervös inför försöket. Tänk om jag lyckas sova mera än en timme i sträck? Fast jag känner mig själv så pass att jag nog antagligen ligger med stora ögon och stirrar i taket utan sömn ändå. Sen kommer jag antagligen att bli frestad att titta på tv hela natten. Tänk att se ett helt program från början till slut på samma gång som man hämningslöst trycker i sig en platta med Fazers blå, herreguud vilken lyx.

En av Mannens superkrafter e att han kan sova fast det sku va Rio de Janeiro karneval i sovrummet, så chansen e stor att han inte vaknar till Monstrets nattliga krypövningar och pratstunder.

Spänningen stiger medan dagen går, jag förstår att ni har svårt att hållas i skinnet och längtar tills imorgon då ni kanske får höra hur natten gått.

20130405-120400.jpg
Så här koncentrerad är Monstret då han sover i bilen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s